Automobilist rijdt door na ernstig ongeval - GelreNieuws        

Automobilist rijdt door na ernstig ongeval

Geplaatst op 18 november 2012, om 17:15 uur

ELLECOM – Een 43-jarige Doesburger is zondagmiddag zwaargewond geraakt nadat hij was aangereden door een automobilist. De politie heeft een 37-jarige man uit Breda als verdachte aangehouden.

De aanrijding gebeurde omstreeks 13:45 uur op de parkeerplaats tussen de Zutphensestraatweg en het spoor, aan de Kastanjelaan. Op deze parkeerplaats zou de Doesburger aangereden zijn door een automobilist. Er zou een woordenwisseling aan het incident vooraf zijn gegaan. De oorzaak van de aanrijding is op dit moment nog niet duidelijk. Na de aanrijding is de verdachte doorgereden. De Doesburger raakte bij de aanrijding zwaargewond. De traumahelikopter heeft assistentie verleend, de man is per ambulance vervoerd naar het Radboud ziekenhuis.

Direct na het ongeval heeft de politie met meerdere eenheden in de buurt gezocht. Dankzij getuigen wist de politie een deel van het kenteken. Omstreeks 14:00 uur werd de auto in de buurt aangetroffen, maar was de verdachte eruit. Rond 16:00 uur is een 37-jarige man uit Breda als verdachte door de politie aangehouden in Ellecom. Hij is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor en nader onderzoek. Tevens heeft de politie zijn rijbewijs ingevorderd. De politie onderzoekt de zaak verder.