Drie gewonden bij ernstig ongeval Harreveld

Geplaatst op 17 november 2012, om 20:40 uur

HARREVELD -Bij een frontale aanrijding tussen twee auto’s op de N18 zijn zaterdagavond drie mannen gewond geraakt. Alle drie zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeval.

Het ongeval gebeurde omstreeks 19.45 uur op de N18 ter hoogte van Harreveld. Een 52-jarige man uit Zetten, komend vanuit de richting Lichtenvoorde, botste door nog onbekende oorzaak frontaal op zijn tegenligger. In de auto die vanuit Varsseveld tegemoet kwam, zaten twee mannen, een 20-jarige bestuurder uit Gendringen en een 20-jarige passagier uit Arnhem.

Alle drie de mannen raakten gewond. De man uit Zetten zat bekneld en moest uit zijn benarde positie worden bevrijd door de brandweer. De mannen zijn met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeval. Voor het onderzoek is de weg ter hoogte van Harreveld afgesloten en er is een omleiding ingesteld. Rond 22.30 uur was de weg weer open voor het verkeer.