Gewelddadige woningoverval op ouder echtpaar - GelreNieuws.nl

Gewelddadige woningoverval op ouder echtpaar

Geplaatst op 26 november 2012, om 15:35 uur

DIEREN – De politie is op zoek naar getuigen van een overval aan de Wilhelminaweg in Dieren. In de nacht van zondag op maandag werden een 59-jarige vrouw en een 60-jarige man uit die plaats voor hun woning overvallen. Zij werden onder meer van de dagomzet van hun horecagelegenheid beroofd.

Het echtpaar liep die nacht omstreeks 01.30 uur naar hun woning aan de Wilhelminaweg. Toen zij voor de deur stonden zouden zij van achteren belaagd zijn door twee onbekende personen. De man en vrouw zouden daarbij diverse malen zijn geslagen. Hierbij verloor de man vermoedelijk het bewustzijn. De vrouw werd met geweld van een zwarte tas beroofd. Hierin zat onder meer de dagomzet van hun horecagelegenheid. Hierna zijn de verdachten weggerend. Vermoedelijk is één van hen in de richting van het Callunaplein gevlucht. Tot nog toe is alleen bekend dat de verdachten donkere kleding droegen.

De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben van deze gewelddadige overval. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 7000.