Treinverkeer stil na botsing met auto - GelreNieuws.nl

Treinverkeer stil na botsing met auto

Geplaatst op 27 november 2012, om 19:17 uur

APELDOORN – Een 58-jarige vrouw uit Maassluis is dinsdagavond met haar auto in het buitengebied van Apeldoorn op het spoor terecht gekomen. Zij kon op tijd uit de auto komen voordat deze werd aangereden door de trein. Niemand raakte gewond.

Het ongeluk gebeurde aan het begin van de avond. De vrouw reed over de Alverschotenseweg in Hoog Soeren en wilde de spoorwegovergang (halte Assel) oversteken om vervolgens de Pomphulweg op te rijden. Door de duisternis en haar onbekendheid in het buitengebied is zij het spoor opgereden en kwam met de auto vast te zitten in het grind. Twee passanten hebben geprobeerd om de auto los te krijgen, maar dit lukte niet. Toen er een trein uit de richting Apeldoorn naderde, hebben de betrokkenen zich snel in veiligheid gebracht.
In shock

De auto kwam vast te zitten onder de trein en de berging ervan heeft uren geduurd. De treinpassagiers zijn met bussen verder vervoerd. De trein die vanuit Amersfoort naderde, is teruggegaan naar Amersfoort. De vrouw liep een shock op door het incident. De Spoorwegpolitie onderzoekt het ongeval.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com