Aalt van Kernebeek uit Borculo vermist

Geplaatst op 16 december 2012, om 14:58 uur

BORCULO – De politie stelt op verzoek van de familie een onderzoek in naar de vermissing van de 53-jarige Aalt van Kernebeek uit Borculo. De man is dinsdag voor het laatst door zijn familie gezien. Tips zijn welkom op 0900 – 8844.

De alleenstaande man was maandag nog op een familiefeest geweest. Hij verliet na middernacht de woning van zijn ouders aan de Burgemeester Bloemersstraat in Borculo.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Vrijdagmiddag zag een familielid de auto van de man bij zijn woning staan, terwijl bekend was, dat hij die dag naar het westen van het land zou gaan. Hij was niet thuis en er werd contact gezocht met de betreffende oom. Hier bleek hij niet te zijn en de afspraak was ook niet afgezegd.

Zaterdag is met de politie een aantal zaken onderzocht en zondagmiddag heeft ook een politiehelikopter na de vermiste man gezocht. De familie had zelf al het nodige onderzoek verricht (flyers, social media) en in overleg met de familie wordt nu publiciteit gezocht.

De vermiste man is 1.75 m. lang en heeft een normaal postuur. Hij heeft een volle bos donkerblond haar en grijze ogen. Hij droeg op de dag van het feest de volgende kleding: een blauwkleurige spijkerbroek, model bandplooi, een rose-wit verticaal gestreept overhemd, cognac/bruin kleurige veterschoenen, laag model, net nieuw en een bruinleren jas (jack-model). Tips zijn welkom op 0900 – 8844.