Aanhouding na overval Supercoop Arnhem

Geplaatst op 2 december 2012, om 09:00 uur

ARNHEM – De politie heeft zaterdagavond een aanhouding verricht voor de overval op een Supercoop aan de Kroonse Wal in Arnhem. Het gaat om een 16-jarige Arnhemmer. 

Rond 19.50 uur kwamen drie personen de winkel binnen en bedreigden een medewerkster met een vuurwapen of iets wat daar op leek. Andere overvallers zouden bovendien steekwapens bij zich hebben gehad. De drie gingen er daarop vandoor met een geldbedrag. Getuigen vertelden dat ze te voet vertrokken richting de Oosterhoutstraat.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Een zoektocht door verschillende politie-eenheden mocht niet baten, maar op grond van binnengekomen informatie en recherche-onderzoek kon een paar uur later de 16-jarige Arnhemmer worden aangehouden. De politie zet natuurlijk alles op alles om nog twee aanhoudingen te kunnen verrichten.

Getuigen verklaarden dat de overvallers allemaal jonger dan twintig jaar waren. Ze waren gemaskerd en in het zwart gekleed met capuchon.
De politie heeft al gesproken met de nodige getuigen, maar als u iets gehoord of gezien hebt, bel ons dan op 0900-8844. Als u anoniem wilt blijven, bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.