Bejaarde vrouw in haar eigen huis overvallen - GelreNieuws        

Bejaarde vrouw in haar eigen huis overvallen

Geplaatst op 5 december 2012, om 15:34 uur

APELDOORN – Een bejaarde vrouw is op dinsdag bestolen in haar eigen huis aan de Erasmusstraat in Apeldoorn. Haar portemonnee werd haar afhandig gemaakt door een jongeman die met een smoes binnen kwam.

De vrouw was rond 17.30 in haar huis toen er op het raam werd getikt. De vrouw verwachtte bezoek, dus deed de deur open. Er stond een jongeman voor de deur, die haar vertelde dat hij wilde bellen. Hierbij liep hij direct
langs haar heen naar de woonkamer. Hier zag hij kans haar portemonnee weg te grissen. De bewoonster probeerde hem nog tegen te houden, maar dit mocht niet baten. Ze zag dat hij op een fiets richting de Nobelstraat vluchtte.

De jongeman is blank en zijn leeftijd wordt geschat op ongeveer 20 jaar. Hij sprak beschaafd Nederlands, waarbij hij licht sliste. Hij heeft een slank postuur en een verzorgd uiterlijk. De jongeman droeg een spijkerbroek met witte vlekken, een gladde, zwarte, doorgestikte jas en een donkere baseballpet.

De politie vraagt iedereen die deze jongeman kent of hem gezien heeft contact op te nemen met de politie. Dit kan op het telefoon nummer: 0900-8844.