Brand in opslagbox bij basisschool Arnhem

Geplaatst op 31 december 2012, om 02:23 uur

ARNHEM – Zondag laat in de avond heeft er op de Zwanebloemenlaan in Arnhem een opslagbox van een school in de brand gestaan. Brandstichting wordt niet uitgesloten.

De melding kwam omstreeks tien voor half twaalf binnen bij de brandweer dat er een gebouw in de brand zou staan. Brandweer was snel ter plaatse en bleek een opslagbox met onder andere speelgoed van de plaatselijke school in brand te staan. De brandweer heeft enige tijd nodig gehad om de brand volledig te blussen.

Alle speelgoed kan weggegooid worden. De noodlokalen van de school hebben ook grote schade opgelopen. Op basis van de aangetroffen situatie kan brandstichting echter niet worden uitgesloten. De politie is dan ook op zoek naar getuigen die mogelijk meer informatie hebben. Heeft u rondom de klok van 23:20 uur in de Zwanebloemenlaan of in de omgeving daarvan een verdachte situatie gezien? Dan komt de politie graag met u in contact via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, belt u dan naar Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800-7000.