Gewonde bij ongeval tussen drie automobilisten

Geplaatst op 13 december 2012, om 14:15 uur

ARNHEM – Na een botsing tussen drie auto’s op de Driepoortenweg in Arnhem woensdagavond, is een 46-jarige Arnhemmer in het ziekenhuis beland. De overige betrokkenen, een 33-jarige Arnhemmer en een 49-jarige man uit Nijmegen, kwamen met de schrik vrij.

Het ongeval gebeurde omstreeks 17.40 uur op de kruising van de Driepoortenweg met de P. Calandweg. De Nijmegenaar kwam uit de richting van de Dr. C. Lelyweg en stond op de P. Calandweg stil voor de kruising om voorrang te verlenen. Op dat moment kwam de 33-jarige Arnhemmer voor hem van rechts over de P. Calandweg aanrijden. De 46-jarige Arnhemmer, reed vanuit de richting Simon Stevinweg de Nijmegenaar tegemoet maar kwam op de kruising in botsing met zijn 33-jarige stadsgenoot. Door deze aanrijding klapte de 46-jarige tegen de stilstaande auto van de Nijmegenaar.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De 46-jarige Arnhemmer liep daarbij letsel op en is met nog onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De overige twee waren ongedeerd gebleven. De auto’s van beide Arnhemmers moeten worden afgesleept, de Nijmegenaar kon op eigen kracht verder. Volgens de politie was er geen drank in het spel.