Man gewond bij woningoverval Wenum Wiesel

Geplaatst op 19 december 2012, om 23:44 uur

WENUM WIESEL – Een inwoner van Wenum Wiesel is woensdagavond door een onbekende overvallen in zijn woning aan de Wieselseweg. Hij is daarbij gewond geraakt. De politie stelt een onderzoek in.

Toen een bekende van het slachtoffer rond 19:30 uur bij de woning aan de Wieselseweg kwam, ontdekte hij de 48-jarige bewoner vastgebonden in zijn huis. Het slachtoffer bleek in zijn woning overvallen te zijn. De 48-jarige raakte bij de overval gewond en is overgebracht naar het ziekenhuis voor onderzoek. Medewerkers van het overvallenteam en van het team Forensische Opsporing hebben in en om de woning onderzoek verricht. Bij de overval is een geldbedrag buitgemaakt.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Uit eerste verklaringen denkt de politie dat de overval woensdagavond heeft plaatsgevonden tussen 18:00 en 19:30 uur. Heeft u in die periode iets ongewoons gezien in de omgeving van de Wieselseweg, of heeft u andere informatie die de politie kan helpen bij haar onderzoek, belt u dan met 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook via 0800-7000 Meld Misdaad Anoniem.