Aangehouden na verlaten plaats ongeval

Geplaatst op 6 januari 2013, om 12:01 uur

APELDOORN – De politie in Apeldoorn heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 34-jarige man uit Apeldoorn aangehouden voor het verlaten van een plaats ongeval. Bij zijn aanhouding bleek de man een groot contant geldbedrag en een kleine weegschaal bij zich te hebben. De man is ingesloten voor nader verhoor.

Politieagenten zagen de man rond 01.30 uur met hoge snelheid over de Zilversmidhoeve rijden. Hierop gingen ze achter de automobilist aan, maar verloren deze uit het zicht. Even later troffen ze de auto op de Goudsmidshoeve aan. De auto bleek met de achterkant tegen een geparkeerde auto te zijn gereden. Het portier aan de bestuurderskant stond open, maar van de bestuurder ontbrak elk spoor.

Eén van de twee politieagenten bleef op de parkeerplaats. Hij stelde zich verdekt op en zag even later de bestuurder naar de auto komen. Hij kon hem aanhouden voor het verlaten van een plaats van ongeval. Bij zijn aanhouding bleek de man onder andere een groot geldbedrag en een kleine weegschaal bij zich te hebben. De man is ingesloten voor nader verhoor. De politie onderzoekt de zaak.