Jongen (18) met geweld op straat beroofd - GelreNieuws        

Jongen (18) met geweld op straat beroofd

Geplaatst op 16 januari 2013, om 13:57 uur

DOETINCHEM – Op de Terborgseweg in Doetinchem is dinsdagavond 15 januari een 18-jarige jongen uit Etten met geweld beroofd. Het slachtoffer was daarbij met de schrik vrij gekomen. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

Het slachtoffer werd naar eigen zeggen omstreeks tien over zeven op de Terborgseweg ter hoogte van het bruggetje door twee onbekenden van zijn fiets getrokken waarna hij met geweld werd bedreigd. Daarbij werd ook een steekwapen gebruikt, aldus het slachtoffer. De daders zagen kans er met onder meer de telefoon van de Ettenaar vandoor te gaan richting Gaanderen.

Het zou gaan om twee mannen van tussen de 25 en 35 jaar oud. De een was blank en had onverzorgd blond wat dunnend haar en inhammen. Hij had een wat gezet postuur en droeg een lichtgrijze tot witte jas met op de achterzijde een zwarte baan. De ander had een donkere huidskleur en droeg een zwarte driekwarts jas met capuchon en een muts. Beide mannen waren ongeveer 1.75 m a 1.80 m lang.

De politie heeft nog vergeefs in de omgeving naar de daders gezocht en roept nu getuigen op te reageren. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem reageren kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.