Kleine overtredingen geconstateerd bij controle Winterswijk

Geplaatst op 15 januari 2013, om 15:15 uur

WINTERSWIJK – Maandag 14 januari werd tussen 18.00 uur en 20.15 uur een verkeerscontrole gehouden op de Vredenseweg in Winterswijk. 36 voertuigen werden onderworpen aan een controle.

Tien processen-verbaal werden onder andere opgemaakt voor: Gladde banden, niet voeren van een achterlicht door een fietser, onjuist vervoeren van personen in een laadruimte, het niet op eerste vordering kunnen tonen van een geldig rijbewijs. Bij de controle waren medewerkers van RouteMobiel aanwezig die ter plaatse kleine mankementen konden repareren.
Vergroten verkeersveiligheid

Tussen 07.00 uur en 14.30 uur en tussen 14.00 uur en 17.00 uur vonden verkeerscontroles plaats op de Dingstraat, Wheeme, Wieringastraat en Roelvinkstraat in Winterswijk. 14 processen-verbaal werden onder andere opgemaakt voor het niet voeren van fietsverlichting, het niet dragen van een autogordel, het parkeren op het trottoir en op een invalidenparkeerplaats zonder invalidenkaart, negeren van een stopteken en het overschrijden van de maximumsnelheid. Ook werden een aantal kleine overtredingen afgedaan met een waarschuwing.