Met geweld van elektrische fiets bestolen

Geplaatst op 9 januari 2013, om 12:30 uur

ARNHEM – Een bewoonster van de wijk Onder de Linden in Arnhem is dinsdagnacht met geweld bestolen van haar elektrische fiets. De vrouw was daarbij lichtgewond geraakt nadat ze vergeefs de achtervolging had ingezet.

Het 52-jarige slachtoffer wilde die nacht omstreeks kwart over een haar fiets binnen zetten bij haar woning aan de Willem Hovylaan toen een tot dusver onbekende man haar met geweld wegduwde en er met haar fiets vandoor ging. De dader liet zelf een fiets achter waarmee het slachtoffer luid schreeuwend de achtervolging in zette. In de wijk Klarendal, nabij de Oogststraat wist de dader te ontkomen.

Het 52-jarige slachtoffer wilde die nacht omstreeks kwart over een haar fiets binnenzetten bij haar woning aan de Willem Hovylaan toen een tot dusver onbekende man haar met geweld wegduwde en er met haar fiets vandoor ging. De dader liet zelf een fiets achter waarmee het slachtoffer luid schreeuwend de achtervolging in zette. In de wijk Klarendal, nabij de Oogststraat wist de dader te ontkomen