Scooterrijder ongeval Eefde overleden

Geplaatst op 13 januari 2013, om 01:09 uur


EEFDE –
De 20-jarige scooterrijder uit Zutphen die zondagnacht zwaargewond raakte bij een verkeersongeval op de Kapperallee in Eefde is zondagmiddag in het ziekenhuis overleden aan zijn verwondingen. Dat meldt de politie.

Het ongeval gebeurde kort voor half een. De scooterrijder reed in de richting van Warnsveld toen hij door een onbekende oorzaak een wegversmalling over het hoofd zag. De scooter botste tegen een markeringsbord en ramde de betonnen paaltjes rondom een boom. Vervolgens belandde de scooter tegen een tegemoetkomende auto. De bestuurder kwam enkele meters verder tot stilstand.

De scooterrijder werd met ernstig hoofdletsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Deventer. Van daaruit is hij per traumahelikopter overgebracht naar het Radboudziekenhuis in Nijmegen. Waar hij zondagmiddag aan zijn verwondingen is overleden.

De personenauto, die bestuurd werd door een 55-jarige vrouw uit Twello, raakte niet beschadigd. De inzittenden kwamen met de schik vrij.

De Kapperallee is tot diep in de nacht afgesloten geweest vanwege het sporenonderzoek van de dienst verkeersongevallenanalyse van de politie.

[jwplayer mediaid=”84684″]