Vrouw bijt politieagent bij aanhouding

Geplaatst op 6 januari 2013, om 11:29 uur

DOETINCHEM – In de nacht van zaterdag op zondag zijn drie personen uit Doetinchem aangehouden. Een vrouw beet bij haar aanhouding een politieagent in zijn arm.

Het incident gebeurde rond 04.00 uur op de Omdraai in het centrum van Doetinchem. Een 48-jarige vrouw uit Doetinchem kreeg ruzie met een 30-jarige plaatsgenoot. Een 44-jarige Doetinchemmer, een vriend van de vrouw, bemoeide zich hiermee en sloeg de 30-jarige man. Hij werd hierop aangehouden voor mishandeling.

De vrouw bemoeide zich vervolgens weer met de aanhouding van de man. Ze werd agressief in de richting van de politieagenten en werd hiervoor uiteindelijk aangehouden. Bij haar aanhouding beet ze een politieagent in zijn arm. De politieagent heeft aangifte gedaan van mishandeling.

De 30-jarige man weigerde na vordering te vertrekken, bleef agressief en maakte een schoppende beweging richting een voorbijganger. Hij werd aangehouden voor het niet voldoen aan de vordering om weg te gaan. Het drietal is overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor.