Zonder rijbewijs met auto in het water

Geplaatst op 24 januari 2013, om 15:53 uur

LOENEN – De politie heeft woensdagmiddag op de Boterweg in Loenen een 19-jarige automobilist uit de gemeente Apeldoorn aangehouden voor het rijden zonder rijbewijs en het veroorzaken van een ongeval. Bij het ongeval raakte een 32-jarige automobiliste met haar auto te water, niemand raakte gewond.

Agenten zagen de automobilist hen tegemoet komen rijden en wisten dat de man geen rijbewijs had. Hierop wilde zij hem laten stoppen maar verloren de man korte tijd uit het oog. Op de Boterweg zagen de agenten de auto staan. De auto bleek in aanrijding te zijn gekomen met een 32-jarige automobiliste uit Eerbeek. Zij kwam door het ongeval met haar auto in Kanaal Zuid terecht. De vrouw is door een agent uit haar auto bevrijd, niemand raakte gewond.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De automobilist is aangehouden voor rijden zonder rijbewijs en het veroorzaken van het ongeval. In de auto van de man werd een op een vuurwapen lijkend wapen gevonden. Deze is door de politie in beslag genomen. Ook de auto van de man is in beslag genomen. De automobilist is voor verder onderzoek ingesloten.