Drie aanhoudingen na steekincident Arnhem

Geplaatst op 3 februari 2013, om 12:45 uur

ARNHEM – De politie heeft zondagochtend drie mannen aangehouden na een steekincident in het centrum van Arnhem. Daarbij raakte een 24-jarige Fransman gewond.

Die ochtend rond kwart over zes kreeg de politie een melding dat er door meerdere personen gevochten zou worden op het Jansplein in Arnhem. Ter plaatse trof de politie een gewonde 24-jarige Fransman aan. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis Rijnstate in Arnhem voor behandeling. Na het steekincident heeft de politie drie personen aangehouden, een 28-jarige man uit Westervoort, een 30-jarige Arnhemmer en een 38-jarige Fransman. De drie worden verdacht van openlijke geweldpleging c.q. betrokkenheid bij het steekincident. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht van de openlijke geweldpleging en het steekincident en roept getuigen op zich te melden. Heeft u iets gezien dat mogelijk met dit incident te maken kan hebben, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.