Werkzaamheden A18 zorgen voor hinder - GelreNieuws.nl

Werkzaamheden A18 zorgen voor hinder

Geplaatst op 7 februari 2013, om 20:50 uur

DIDAM/WEHL – Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de A18 tussen  het knooppunt Oud-Dijk (Didam) en Wehl. Tijdens de werkzaamheden in de weekenden heeft het verkeer in beide richtingen tussen Oud-Dijk en Wehl te maken met één verschoven en versmalde rijstrook per rijrichting met een maximumsnelheid van 70 km per uur.

Houd rekening met hinder en mogelijk een langere reistijd. Rijkswaterstaat voert de komende maanden onderhoud uit aan delen van de A18 tussen knooppunt Oud-Dijk en Varsseveld. Het gaat hier om onderhoud aan het asfalt, aanbrengen van ZOAB, voegwerk van viaducten in en over de weg, werkzaamheden aan geleiderails en berm. De werkzaamheden vinden in fases plaats. Rijkswaterstaat en de aannemer streven ernaar de hinder van deze werkzaamheden zoveel mogelijk te beperken, verkeer dient rekening te houden met hinder.

Weekendwerkzaamheden tussen knooppunt Oud-Dijk en aansluiting Wehl
– van vrijdag 15 februari 22.00 uur tot en met maandag 18 februari 05.00 uur en
– van vrijdag 1 maart 22.00 uur tot en met maandag 3 maart 05.00 uur.

Het verkeer heeft dan te maken met één rijstrook in beide richtingen en een maximumsnelheid van 70 km per uur. De aansluiting Didam (1) wordt tijdens deze periodes in beide richtingen volledig afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via gele borden langs de weg.

Nachtelijke werkzaamheden tussen knooppunt Oud-Dijk en aansluiting Didam
– van zaterdag 23 februari 19.00 uur tot en met zondag 24 februari 13.00 uur
– van maandag 25 februari tot en met zaterdag 2 maart tussen 22.00 uur en 05.00 uur.

De verbindingsweg van Arnhem A12 richting Doetinchem wordt afgesloten en het verkeer wordt omgeleid via aansluiting Beek (30) op de A12. De omleidingsroute staat ter plaatse aangegeven met gele borden. Overdag geldt de gehele week een maximumsnelheid van 70 kilometer per uur.

Weekendwerkzaamheden tussen aansluiting Didam en aansluiting Wehl
– van vrijdag 22 februari 22.00 uur tot en met maandag 25 februari 05.00 uur en
– van vrijdag 8 maart 22.00 uur tot en met maandag 11 maart 05.00 uur.

Het verkeer heeft dan één rijstrook ter beschikking in beide richtingen en een maximumsnelheid van 70 km per uur. De verzorgingsplaatsen Stille Wald en Geulenkamp zijn in beide weekenden afgesloten. Weggebruikers dienen in deze periode rekening te houden met een langere reistijd en hinder.

Werkzaamheden komende maanden
De komende maanden voert Rijkswaterstaat onderhoud uit aan verschillende delen van de A18 tussen knooppunt Oud-Dijk en Varsseveld. Nadere informatie over de volgende fases volgt te zijner tijd.

Meer informatie
Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden op een ander moment worden uitgevoerd. Voor actuele informatie over de werkzaamheden zie www.vanAnaarBeter.nl. Hier is ook de gratis VanAnaarBeter-App te downloaden(beschikbaar voor iPhone en Android)www.vanAnaarBeter.nl/app

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com