Twee aanhoudingen na klap met glas - GelreNieuws        

Twee aanhoudingen na klap met glas

Geplaatst op 17 februari 2013, om 11:33 uur

ARNHEM – In een horecagelegenheid op de Korenmarkt is zondagochtend rond 03.25 uur een meisje van 18 met een glas op haar hoofd geslagen. Getuigen wezen de dader aan die daarop door agenten is aangehouden.

De verdachte is een 22-jarige Arnhemmer. Hij verklaarde zich niet te kunnen herinneren, dat hij iemand met een glas had geslagen. Het 18-jarige meisje had een hoofdwond die in het ziekenhuis gehecht moest worden.

De vriendin van de verdachte weigerde zich van haar aangehouden vriend te verwijderen. Zij bleef hinderlijk aanwezig, ondanks vorderingen van de politiemensen om weg te gaan. Daarop is ook zij aangehouden. Het gaat om een 17-jarige Arnhemse.

Enkele uren voor dit incident werd een portier van een uitgaansgelegenheid aan de Varkensstraat geslagen door een vervelende klant. De jongen, 17 jaar oud en afkomstig uit Westervoort, mocht niet naar binnen en gaf daarop de portier een klap tegen zijn hoofd. Een eerder uit het etablissement verwijderde man die er op dat moment bij stond gaf daarop de portier ook een klap. De portier waarschuwde de politie die beide personen aanhield.