Gewapende overval op juwelier Dieren

Geplaatst op 22 maart 2013, om 20:31 uur

DIEREN – Vrijdagavond is omstreeks half acht Juwelier & Goudsmit Ronald Schutte aan het Callunaplein in Dieren overvallen door drie onbekende mannen. Daarbij raakten twee medewerkers licht gewond.

Over de buit is op dit moment nog niets bekend. De drie daders gingen er op één scooter vandoor. Bij de overval werd gebruik gemaakt van hamers.

De politie heeft vlak na de overval al diverse getuigen gesproken. Graag wil zij in contact komen met personen of getuigen die mogelijk informatie hebben welke kan bijdragen tot de aanhouding van de drie overvallers.

Alle drie de overvallers hadden een getinte huidskleur en hadden donkere kleding aan. De daders zijn tussen de 1,70 en de 1,90 meter lang.

Een getuige had gezien dat de overvaller die helemaal achterop zat een rood ski-jack droeg. Was u getuige van deze overval en heeft u nog niet met de politie gesproken of hebt u rond 19.30 uur iets bijzonders opgemerkt? Neemt u dan contact op met het overvallenteam van de politie op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem informatie geven kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.