Politie zoekt eigenaar van gestolen sieraden

Geplaatst op 20 april 2013, om 14:05 uur

BEEKBERGEN – In de nacht van 30 op 31 januari heeft de politie in Beekbergen een 20-jarige man uit Ede aangehouden met inbrekersspullen in zijn auto. In de auto lagen verschillende sieraden. Tussen die sieraden zat ook een trouwring met inscriptie.

De politie zag de man die nacht met kapotte autoverlichting over de Loenenseweg rijden en hield hem staande. Naast het feit dat er in de auto inbrekersspullen en sieraden werden aangetroffen, bleek de man bij controle al vaker in aanraking te zijn geweest met de politie in verband met inbraken en diefstallen. De Edenaar werd aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De spullen in de auto zijn in beslag genomen. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Helaas heeft de politie de gevonden sieraden tot op heden niet kunnen koppelen aan een inbraak in de regio. Daarom publiceert de politie nu foto’s van de sieraden in de hoop de eigenaar of eigenaren alsnog te traceren.

Tussen de gevonden sieraden zit ook een trouwring met de inscriptie G.W. 12/4/36. De politie hoopt dat iemand de inscriptie herkent en mogelijk kan koppelen aan een familielid of kennis.

Tips kunnen doorgebeld worden aan het woninginbrakenteam van de politie in Apeldoorn via 0900-8844.