Vrouw beroofd van sieraden in Apeldoorn

Geplaatst op 14 april 2013, om 13:48 uur

APELDOORN – De politie is een onderzoek gestart naar een diefstal met geweld die op zaterdag rond 12.40 uur plaatsvond op de Beethovenlaan in Apeldoorn.

Een 72-jarige vrouw liep op straat en werd vanuit een auto aangesproken door een vrouw, die het slachtoffer iets wilde vragen. Aangekomen bij de auto, werd ze door de vrouw vastgepakt waarop een ketting en een ring werden afgepakt. Daarop reed de auto, die werd bestuurd door een man, snel weg in de richting van de Oude Beekbergerweg. De ontvreemde spullen waren niet van grote waarde, maar het slachtoffer was zeer ontdaan. Het enige wat van de auto bekend is, is dat het stuur rechts zat.

-De man was blank en had donker kort zwart haar; er wordt gesproken over een langwerpig gezicht. De man zou een baardje hebben en tussen de 35 en 40 jaar oud zijn.

-De vrouw was blank en rond de 30 jaar. Zij had kort zwart krullerig haar en een rond gezicht. Zij droeg lichtkleurige bovenkleding en sprak gebrekkig Nederlands.

De politie roept getuigen op zich te melden bij de politie op 0900-8844. Als men anoniem wil blijven, kan men bellen met 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).