Man aangehouden met gestolen goederen

Geplaatst op 30 mei 2013, om 18:16 uur

APELDOORN – De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag op de Lange Amerikaweg in Apeldoorn een 46-jarige man uit Enschede aangehouden voor het in bezit hebben van gestolen goederen.

Agenten hielden rond 04.30 uur een auto staande voor een routinecontrole. De bestuurder van de auto bleek niet in het bezit van een geldig rijbewijs, hier heeft hij een bekeuring voor ontvangen. Daarnaast bleek deze man, een 31-jarige Enschedeër, nog een openstaand boetebedrag te hebben. De auto is hierop in beslag genomen.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De 46-jarige Enschedeër, die als passagier in de auto zat, bleek de eigenaar van de auto te zijn. De agenten vonden het gedrag van deze man verdacht waarop zij de auto verder controleerden. In de auto werden verschillende goederen aangetroffen die van diefstal afkomstig bleken. Ze waren een paar dagen eerder bij een auto-inbraak in Enschede weggenomen. De Enschedeër is aangehouden en voor verder onderzoek overgebracht naar het politiebureau. De gestolen goederen zijn in beslag genomen. De politie maakt proces-verbaal op.