Man toont penis bij middelbare scholiere

Geplaatst op 24 mei 2013, om 16:06 uur

ZEVENAAR – De politie in Zevenaar is een onderzoek gestart naar een tot nu toe onbekende schennispleger. Afgelopen dinsdagmiddag werd op de Engeveldweg een middelbare scholiere met de schennispleger geconfronteerd.

Het meisje fietste die dag tussen half twee en twee uur van Duiven naar Zevenaar. Op de Engeveldweg, nabij de afslag naar de Romestraat kwam ze een man tegen die zijn broek liet zakken en zijn penis liet zien. Het zou gaan om een blanke man van tussen de 20 a 30 jaar met donkerbruin middellang haar dat door de war zat. De man droeg een witte korte sportbroek en wit sportshirt met een groen vlak.

Het meisje zag kans weg te fietsen richting Romestraat en heeft de man niet meer gezien. Wel zag ze een vrouw van tussen de 40 en 50 jaar die haar hondje uit liet. De vrouw droeg een lange broek; haar hondje was erg klein, vermoedelijk een Chihuahua. De politie zou graag in contact willen komen met deze vrouw omdat zij een belangrijke getuige kan zijn. Daarnaast roept de politie ook andere getuigen op te reageren om te helpen de dader op te sporen. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem reageren kan ook bij Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.