Mannen met harddrugs en een gestolen fiets aangehouden - GelreNieuws        

Mannen met harddrugs en een gestolen fiets aangehouden

Geplaatst op 2 mei 2013, om 16:16 uur

ARNHEM – De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag 2 mei twee mannen aangehouden voor de diefstal van een fiets. De politie is nog opzoek naar de eigenaar van de aangetroffen fiets.

Surveillerende agenten zagen de mannen rond 01.30 uur over de John Frostbrug lopen waarbij ze een fiets met zich mee tilden. Op het moment dat de mannen, een 34- en een 38-jarige Arnhemmer, de politie zagen lieten zij snel de fiets achter en liepen door. De fiets bleek nog op slot te zitten en beiden zijn aangehouden op verdenking van diefstal. Het duo is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Op het politiebureau bleek bij de fouillering dat de 38-jarige Arnhemmer in het bezit was van inbrekersgereedschap en een kleine hoeveelheid harddrugs. De fiets, de harddrugs en het gereedschap zijn voor verder onderzoek in beslag genomen. Tegen het tweetal wordt proces-verbaal opgemaakt.

Fietseigenaar gezocht

De politie is opzoek naar de rechtmatige eigenaar van de aangetroffen fiets. Het gaat om een meerkleurige fiets met als hoofdkleur beige. De fiets is van het merk Avancer, type Madison. Op de fiets zit een opvallende rode fietsbel en om één van de handgrepen zit zwart tape. Personen met meer informatie over de eigenaar van de fiets kunnen de politie bereiken via 0900-8844.