Politie publiceert foto’s van dieven - GelreNieuws.nl

Politie publiceert foto’s van dieven

Geplaatst op 6 mei 2013, om 17:29 uur

DINXPERLO – De politie heeft maandagmiddag foto’s gepubliceerd van twee daders die na een afleidtruc een iphone hebben gestolen. De diefstal vond plaats op 10 april.

Op woensdag 10 april lopen rond 14.40 uur twee jonge jongens bij een bedrijf aan de Aaltenseweg naar binnen. Eén van hen, een jongen met een muts op, leidt het personeelslid af. Hij vraagt iets in gebrekkig Duits. De andere jongen loopt het bedrijf in en ondanks dat het aanwezige personeelslid beiden in de gaten tracht te houden, ziet hij kans om een Iphone te stelen.

De gewaarschuwde politie stelt een onderzoek in naar beide jongens, maar zij werden niet aangetroffen. Wel blijkt, dat ze bij diverse bedrijven in Dinxperlo zijn geweest. In geen van de andere gevallen zien zij kans om iets te stelen.

Een beveiligingscamera bij een ander bedrijf maakt opnamen van de jongens. De beelden zijn eerst binnen de politieorganisatie getoond en dit heeft niet geleid tot het bekend worden van de identiteit van de jongens. Nu worden de beelden via de opsporingssite van de politie getoond en doen wij een beroep op u.

De politie vraagt of u één of beide jongens herkent. Bel dan met uw tips naar 0900-8844 of 0800-7000 (Meld misdaad Anoniem)

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com