Vrouwen aangehouden voor wietplantages - GelreNieuws.nl

Vrouwen aangehouden voor wietplantages

Geplaatst op 23 mei 2013, om 16:45 uur

BRONCKHORST-  In de gemeente Bronckhorst zijn woensdag en donderdag drie hennepkwekerijen ontmanteld. Twee vrouwen en een man zijn aangehouden door de politie.

In Drempt werd in een woning aan de Veldweg een hennepkwekerij met 90 hennepplanten aangetroffen. De bewoner is in de woning aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De auto van de man, een dure Mercedes Benz, is in beslag genomen in het kader van wetgeving gericht op het ‘kaal plukken’ van mensen die met illegale praktijken geld verdienen.

Aan de Wichmondseweg in Baak werd een hennepkwekerij met ruim 250 hennepplanten aangetroffen. De bewoonster is bij de ontmanteling aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. En ook in het Gelderse Hengelo werd een hennepkwekerij aangetroffen in een woning aan de Hoge Es. Daar waren ruim 160 wietplanten aanwezig. Ook hier bleek sprake te zijn van het illegaal aftappen van stroom. De bewoonster is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Haar BMW auto is in beslaggenomen.

De hennepplanten en apparatuur die in de drie kwekerijen werden aangetroffen, zijn in beslag genomen en vernietigd. De politie maakt proces-verbaal op.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com