Arrestatieteam pakt man uit Hengelo op - GelreNieuws.nl

Arrestatieteam pakt man uit Hengelo op

Geplaatst op 19 juni 2013, om 16:42 uur

HENGELO – Een arrestatieteam van de politie rekende dinsdagavond een verdachte in van het schietincident aan de Kapelmeesterlaan. Het gaat om een 42-jarige man uit het Gelderse Hengelo.

De arrestant werd in zijn woonplaats getraceerd en aangehouden. Hij is inmiddels overgebracht naar Tilburg, waar hij werd ingesloten in het cellencomplex van het politiebureau.

Een 49-jarige Tilburger raakte maandagavond 17 juni 2013 gewond geraakt bij een schietincident in de Kapelmeesterlaan in Tilburg. Het slachtoffer werd rond 21.50 uur aangetroffen op de parkeerplaats van een flat. Hij was op dat moment aanspreekbaar en werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Het politie onderzoek is in volle gang. Er is een uitgebreid sporenonderzoek ingesteld op de plaats van het delict. Het buurtonderzoek en verhoor van getuigen loopt nog. Over het motief van het geweld valt op dit moment nog niks te zeggen.

De politie is nog een tweede verdachte op het spoor. De man is op dit moment nog voortvluchtig, maar het rechercheteam kent wel zijn identiteit.