Man ernstig mishandeld in Zutphen

Geplaatst op 20 juni 2013, om 18:10 uur

ZUTPHEN – Woensdagavond is een 20-jarige man uit Apeldoorn ernstig mishandeld. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis. Het gebeurde op de rotonde Emmerikseweg / Laan naar Eme in Zutphen.

Omstreeks 22.00 uur fietste de man uit Apeldoorn op de Emmerikseweg in Zutphen, zijn vriendin zat bij hem achterop de fiets. Plotseling kwam een auto naast hen rijden. De auto stopte en twee jongens stapten uit. Vervolgens werd de man uit Apeldoorn mishandeld door het tweetal. Hierbij raakte de man uit Apeldoorn dusdanig gewond, dat hij met onbekend letsel door een ambulance naar het ziekenhuis moest worden gebracht.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Van de daders is een summier signalement bekend. Beide jongens hebben een donkere huidskleur en droegen een korte broek.

Toen agenten ter plaatse waren na de mishandeling, werden zij aangesproken door een getuige. Deze getuige heeft vervolgens niet zijn gegevens achtergelaten bij de agenten. De politie roept deze getuige, maar ook eventuele andere getuigen, op zich te melden bij de politie. Dit kan door te bellen naar 0900-8844.