!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '5099625236804412'); fbq('track', 'PageView'); Verdachte aangehouden voor doden Zutphense - GelreNieuws        

Verdachte aangehouden voor doden Zutphense

Geplaatst op 7 juni 2013, om 10:34 uur

ZUTPHEN – De politie heeft donderdagavond een 25-jarige Zutphenaar aangehouden. Hij wordt ervan verdacht de 21-jarige Miranda Fukkink te hebben omgebracht.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De 21-jarige Zutphense is zaterdagavond 25 mei dood in haar woning gevonden. Agenten kregen die avond rond 21.00 uur een melding van een verdachte situatie bij haar woning aan de Halvemaanstraat. Miranda Fukkink bleek door geweld om het leven te zijn gebracht.

De politie startte direct een grootschalig rechercheonderzoek. Tijdens het onderzoek kwam de recherche de verdachte op het spoor. Hij was een kennis van het slachtoffer. De man is aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten. De politie heeft de familie van het slachtoffer direct na de aanhouding geïnformeerd.