Monumentje voor ongeluk Zutphen - GelreNieuws.nl

Monumentje voor ongeluk Zutphen

Geplaatst op 9 juli 2013, om 17:07 uur

ZUTPHEN – Bloemen, een Feyenoord vlaggetje, een peuk en een paar biertjes. Het monumentje langs de Tichelerstraat in Zutphen herinnert aan het ongeluk dat hier zaterdagavond gebeurde.

Zaterdagavond ging het finaal mis. De Zutphenaar die achter de boot zat, nadat die met zijn vrienden de hele dag gevaren had, ging voor de grap erin terwijl die op de trailer achter een auto vaststond. Toen de auto wegreed en de bocht maakte, viel de boot deels met de Zutphenaar erin. Hij kwam ongelukkig ten val. Omstanders hebben nog geprobeerd hem te reanimeren. Helaas mocht dit niet baten, hij overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

”Het was een echte¬†Feyenoorder, een Hollandse jongen die van bier drinken hield”, zo vertellen zijn vrienden die bij plek des onheils waren.

Hoe het precies heeft kunnen gebeuren doet de politie altijd nog onderzoek naar. Op het wegdek, langs het monumentje, zijn nog strepen te zien die de politie heeft gemaakt voor het onderzoek. De 24-jarige man uit Eefde die zaterdagavond de auto met boottrailer bestuurde is ondertussen in vrijheid gesteld. Zijn rijbewijs is ingevorderd in verband met het rijden onder invloed en het feit, dat hij verdachte is in dit onderzoek.

[jwplayer mediaid=”92060″]