Politie vindt partij namaakkleding en drugs

Geplaatst op 17 juli 2013, om 13:18 uur

AALTEN – Op dinsdag zijn op vier verschillende locaties in Aalten en in Bredevoort zijn grote hoeveelheid namaakkleding gevonden door de politie. Ook werden er drugs aangetroffen.

De zoeking door de verschillende opsporingsdiensten was in drie woningen in Aalten onder leiding van de rechter-commissaris en in een loods in Bredevoort onder leiding van de officier van justitie.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De politie werd daarbij geassisteerd door vertegenwoordigers van de Stichting React. Zij hebben de politie ondersteund bij het onderzoek naar de valse merkkleding. Ook was de douane bij de zoekingen aanwezig.

Bij deze actie zijn ruim 1600 stukken valse merkkleding, 115 paar valse merkschoenen, tientallen valse merkhorloges en 163 flessen van verschillende parfums in beslag genomen. Twee mannen uit Aalten van 31 en 36 jaar zijn aangehouden.

Ook werd er bij de zoekingen een aantal kilo’s softdrugs aangetroffen. Verder ook nog een kilo waarvan het vermoeden is, dat het om harddrugs gaat. Daarnaast zijn er meerdere boksbeugels en verboden messen aangetroffen. Door de douane zijn 200 sloffen sigaretten in beslag genomen.

Tot slot is er een aanzienlijk geldbedrag aangetroffen. Al deze zaken zijn in beslag genomen. De aangehouden verdachten zijn in verzekering gesteld en worden verhoord.

Of het ook een locatie is waar Alberto Stegeman in februari aandacht aan heeft besteed, is onbekend.

Zie ook:   Aalten op Undercover in Nederland