Jongen (16) aangehouden na woningoverval

Geplaatst op 11 augustus 2013, om 13:23 uur

‘S-HEERENBERG – De politie heeft een 16-jarige jongen uit de gemeente Montferland aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een woningoverval. Dit gebeurde op zaterdagavond in ‘s-Heerenberg.

Die avond werd een 74-jarige man in zijn woning op de Gladiolenstraat overvallen. Volgens de verklaring van de man werd er rond 23.00/23.15 uur bij hem op de deur geklopt. Toen hij open deed, stonden er twee mannen voor de deur die hem vastpakten en om geld vroegen. Een buurman die geluiden hoorde, kwam te hulp, waarna de overvallers het op een lopen zetten en er met een klein geldbedrag vandoor gingen. In de omgeving van de woning werd door omstanders een 16-jarige jongen aangehouden. Hij is overgedragen aan de politie op verdenking van betrokkenheid bij deze woningoverval. De politie heeft de zaak in onderzoek en sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Hebt u iets gezien of gehoord dat met deze woningoverval te maken kan hebben? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000