Stichting Opkikker verrast Isa - GelreNieuws        

Stichting Opkikker verrast Isa

Geplaatst op 20 augustus 2013, om 16:21 uur

VELP  – Isa Peters, een meisje van vier jaar uit Erp. Zij is ernstig ziek en heeft zware behandelingen. Stichting Opkikker kwam maandag langs bij haar.

Isa zou altijd al eens in een echte sportwagen willen rijden. Vandaag zorgde Stichting Opkikker voor een paar leuke sportwagens. Isa kon haar ogen niet geloven. Maar toch was dit allemaal voor haar geregeld.

Isa Peters
In oktober 2011 werd bij haar een neuroblastoom ontdekt, waar ze enkele weken daarvoor klachten van kreeg. Behandelingen zijn gestart om te zorgen dat Isa weer helemaal beter wordt en weer dat vrolijke meisje zal zijn wat wij kennen.

Bij Isa is een intensieve behandeling nodig die ongeveer anderhalf jaar zal duren bestaande uit chemotherapie, een operatie, een zwaardere chemotherapie met beenmergtransplantatie, bestraling en een immunotherapie (van 6 maanden) in Philadelphia (VS).

Stichting Opkikker:
De missie van de stichting: Een bijdrage leveren aan de mentale energie van een langdurig ziek kind door het organiseren van een dag vol ontspanning en blijheid samen met het gehele gezin (inclusief voorpret, nagenieten en de herinnering voor jaren). Stichting Opkikker werkt hierbij uitsluitend op indicatie en op verzoek van de met, de stichting samenwerkende, ziekenhuizen verspreid over Nederland.

Kijk ook op: http://www.isagaatervoor.nl/