Velp: Grote zoekactie in maïsvelden na diefstal - GelreNieuws.nl

Velp: Grote zoekactie in maïsvelden na diefstal

Geplaatst op 9 augustus 2013, om 14:23 uur

VELP – Een grote zoekactie van de politie met onder andere een helikopter in de nacht van donderdag op vrijdag, nadat er een snorscooter was gestolen. Een man betrapte de dader op heterdaad.

De snorscooter werd gestolen op de Ringallee in Velp. Toen een man hem op heterdaad betrapte, sloeg hij op de vlucht met de gestolen snorscooter. De politie ontving de melding en rukte met veel wagens uit. Op de Zutphensestraatweg in Velp zagen ze een man rijden die aan het signalement voldeed. Toen de dief merkte dat er politie achter hem zat, reed hij het maïsveld in. Meerdere agenten gingen hem achterna en zagen dat de dader het op een lopen zetten. Vele agenten, een politiehond en zelfs een politiehelikopter hebben de hele omgeving afgezocht, maar zonder resultaat. De politie heeft de snorscooter in beslag genomen.

De politie spotte even later op de Ringallee een scooterrijder die zonder licht reed. Ook had de bestuurder geen helm op. Politie heeft hem staande gehouden en zijn gegevens zijn genoteerd. De scooter is in beslag genomen voor onderzoek.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com