Vrouw slachtoffer van tasjesroof

Geplaatst op 13 augustus 2013, om 13:16 uur

ARNHEM – Een 25-jarige Arnhemse is maandagavond 12 augustus op de Griftstraat in de wijk Presikhaaf in haar woonplaats het slachtoffer geworden van een tasjesdief. Van de dader ontbreekt nog elk spoor. De politie is nu op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer fietste maandag rond kwart voor zes over de Grifstraat toen de dader op een scooter haar passeerde. In het voorbijgaan zag hij kans aan de haal te gaan met de tas van de Arnhemse. Het ging om een blanke man van 35 a 40 jaar oud met een zongebruinde huid en kort donkerblond haar. De man had een mager en langwerpig gezicht met een opvallende grote neus, een zogenoemde haviksneus. Verder is bekend dat hij op een zwarte scooter reed met gele kentekenplaat.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De man droeg een zwart bomberjack met witte strepen op de mouwen en was weggereden richting Scheldestraat. Hij is later nog gezien op de Beeldhouwerstraat. Was u getuige of meent u de daders aan de hand van deze beschrijving te kennen? Neem dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.