Ouder echtpaar overvallen in woning Eerbeek - GelreNieuws        

Ouder echtpaar overvallen in woning Eerbeek

Geplaatst op 25 september 2013, om 16:04 uur

EERBEEK – Dinsdagavond  werd omstreeks 20.30 uur een ouder echtpaar overvallen in hun woning aan de Charlotte van Bourbonlaan in Eerbeek. De politie is een onderzoek gestart en verzoekt getuigen zich te melden.

De bewoners van de woning, een ouder echtpaar, hoorden om 20.30 uur gestommel vanuit een slaapkamer. In de slaapkamer trof de bewoner een onbekende man aan. In de woning heeft een worsteling plaatsgevonden en heeft de bewoner een hoofdwond opgelopen. De bewoners verklaarden dat meerdere mannen in de woning zijn geweest. Nadat de daders gevlucht waren, lichtte de bewoner zijn buren in en werd de politie gealarmeerd. Toen agenten in de woning waren, is de bewoonster onwel geworden. De man en de vrouw zijn door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw moest in het ziekenhuis worden opgenomen.

Het overvallenteam van de politie onderzoekt de zaak en is daarom op zoek naar getuigen. Hebt u iets gezien of heeft u informatie die mogelijk van belang kan zijn voor het onderzoek, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000.