Passantenonderzoek na woningoverval - GelreNieuws        

Passantenonderzoek na woningoverval

Geplaatst op 3 september 2013, om 13:23 uur

DOETINCHEM – In het onderzoek naar de woningoverval op de Lijsterbeslaan in Doetinchem vorige week dinsdag heeft de politie dinsdagochtend een passantenonderzoek gehouden. Daarbij werden een kleine 200 voorbijgangers bevraagd.

Vorige week dinsdag 27 augustus omstreeks half tien ’s ochtends werd een 59-jarige bewoonster van de Lijsterbeslaan in huis overvallen door een tot dusver onbekende man. Onder dreiging van geweld wist hij er vandoor te gaan met sieraden. De dader was gevlucht op de fiets van het slachtoffer, een zwart/grijze damesfiets met fietstassen, die kort na de overval later is teruggevonden in de Acacialaan.

Het onderzoek werd gedurende de ochtenduren gehouden tussen negen en tien uur op de Acacialaan en de Lijsterbeslaan. Het passanten onderzoek heeft tot dusver nog geen bruikbare informatie opgeleverd. Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken worden gevraagd dit alsnog te doen. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem reageren via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.