Meerdere tips na passantenonderzoek in Eerbeek

Geplaatst op 9 oktober 2013, om 18:34 uur

EERBEEK – De politie heeft op dinsdagavond een passantenonderzoek gehouden naar aanleiding van een overval op een ouder echtpaar aan de Charlotte van Bourbonlaan. Het rechercheteam heeft diverse tips gekregen en die worden onderzocht.

Het echtpaar werd op dinsdagavond 24 september tussen 20.00 en 21.00 uur in hun woning overvallen. Men hoorde gestommel in de slaapkamer en er ontstond een worsteling met de mannelijke bewoner die ging kijken wat er aan de hand was. Hij is met een hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht. Zijn vrouw is die avond onwel geworden en ligt nog steeds in het ziekenhuis.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Het overvallenteam is een onderzoek begonnen terwijl er ook een buurt- en forensisch onderzoek werd ingesteld. Bij het passantenonderzoek van gisterenavond zijn er zo’n 70 mensen aangesproken. De tips die de teamleden kregen, worden nagetrokken en het onderzoek wordt voortgezet.

De politie sluit niet uit dat buurtbewoners toch informatie hebben en dit nog niet met het team hebben gedeeld. Wij verzoeken u dringend om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000.