!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '5099625236804412'); fbq('track', 'PageView'); Duitser opgepakt voor hennepkwekerij - GelreNieuws        

Duitser opgepakt voor hennepkwekerij

Geplaatst op 12 november 2013, om 14:46 uur

ARNHEM – De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag een hennepkwekerij opgerold in een winkelpand aan de Schuttersbergweg.

Een 36-jarige man zonder vaste woon- en/of verblijfplaats en een 26-jarige man uit Duitsland werden aangehouden. Zij worden verdacht van overtreding van de Opiumwet.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Naar aanleiding van klachten ging de politie die nacht een kijkje nemen. Al snel werden zij geconfronteerd met een sterke wietlucht. In de kelder werd een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen. De volledige kwekerij werd inbeslaggenomen en vernietigd. Er werden 373 planten geteld. De twee mannen die in de winkel werden aangetroffen zijn aangehouden en worden vandaag nader aan de tand gevoeld.