Vrouw uit Zutphen (39) van fiets geslagen - GelreNieuws.nl

Vrouw uit Zutphen (39) van fiets geslagen

Geplaatst op 29 november 2013, om 14:07 uur

WARNSVELD – In de nacht van vrijdag op zaterdag is op de Draaiomdreef een 39-jarige fietsster uit Zutphen, zonder aanleiding, in het gezicht geslagen waardoor zij ten val kwam. De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar mogelijke getuigen.

De vrouw fietste rond 01.30 uur op de rotonde aan de Draaiomdreef met de Lage Weide, haar partner fietste kort achter haar. Plotseling kwam vanuit de bosjes een man aangelopen die de vrouw zonder aanleiding in het gezicht sloeg. Door de klap viel de vrouw van haar fiets waarbij ze met haar hoofd op het fietspad terecht kwam. De partner van de vrouw is gelijk op de man afgelopen en heeft hierbij ook een klap uitgedeeld.

Na het incident is de man weggerend in de richting van de tennisbanen aan de Lage Weide. Op dat moment voegden zich nog drie mannen op een fiets zich bij de man. Zij zijn vervolgens met zijn vieren doorgereden in de richting van Leesten.

Het stel heeft naar aanleiding van de mishandeling de politie gealarmeerd en aangifte gedaan. De vrouw heeft zich in het ziekenhuis laten behandelen, zij liep bij het incident kneuzingen op in het gezicht.

De politie heeft de mishandeling in onderzoek en is op zoek naar mogelijke getuigen. Ook de vier mannen die bij dit incident betrokken zijn geweest, worden nadrukkelijk verzocht om zich bij de politie te melden.

Het gaat om vier jongemannen. De man die de fietsster sloeg droeg een lichtkleurige jas. Mogelijk dat hij, door de klap van de partner, ook een wondje of blauwe plek in het gezicht heeft opgelopen. De politie is bereikbaar via 0900-8844.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com