Arnhemmer (19) op straat in elkaar geslagen

Geplaatst op 31 januari 2014, om 13:27 uur

ARNHEM – Een 19-jarige Arnhemmer is donderdagavond op de Amerstraat in de wijk Presikhaaf in zijn woonplaats door twee onbekenden mishandeld en mogelijk ook beroofd. Het slachtoffer was zodanig gewond geraakt dat hij voor behandeling in het ziekenhuis moest worden opgenomen.

Het slachtoffer reed omstreeks 19.30 uur met zijn snorfiets de fietstunnel in toen hij door twee jongens werd aangevallen. De Arnhemmer kwam daarbij te vallen en zou vervolgens zijn geslagen. Toen er een andere fietser aankwam, stopten de daders en vluchtten te voet weg richting station Presikhaaf.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Het gewonde slachtoffer bleef op straat achter. Een getuige ontfermde zich over hem en waarschuwde de hulpdiensten. De Arnhemmer moest vanwege de opgelopen verwondingen naar het ziekenhuis. Van de daders is tot dusver bekend dat het twee blanke jongens van ongeveer 16 a 17 jaar zijn. Hij de een droeg een donkere jas, de andere zou een lichtkleurige jas aan hebben.

De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op te reageren. De politie bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844. Getuigen die liever anoniem reageren kunnen contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.