Gelderse Winter kampioenschappen in Arnhem

Geplaatst op 12 januari 2014, om 11:32 uur

ARNHEM – Ook dit jaar weer organiseert ESCA Zwemmen, in samenwerking met de KNZB-Kring Oost en het sportbedrijf Arnhem, de Gelderse Winter Kampioenschappen (GWK). Een belangrijk toernooi voor zowel de 45 Gelderse verenigingen als de 450 zwemmers.

”Al jaren is de afdeling wedstrijdzwemmen van ESCA vertegenwoordigd in de hoogste Gelderse en landelijke competities. Afgelopen seizoen waren een aantal zwemmers van ESCA Zwemmen bijzonder succesvol tijdens de Nederlandse en Gelderse Kampioenschappen en één van de uitdagingen voor komend seizoen is om dit succes te overtreffen. Wij zijn er van overtuigd dat er ook dit keer weer prachtige records gezwommen zullen worden tijdens deze twee dagen”, aldus Marcel Wesselo.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Dit toernooi zal plaats vinden op zaterdag 11 en zondag 12 januari in zwembad De Grote Koppel. Het publiek kan niet alleen vanaf de tribune genieten van dit toernooi, de organisatie heeft ook dit jaar weer gezorgd voor een live verbinding met het horeca gedeelte van het zwembad. Hiermee hoopt de organisatie nog meer supporters te kunnen accommoderen.

Mensen die zondag het toernooi willen bijwonen kunnen komen tussen kwart voor twee en zes uur.