Jongen slaat berover met sporttas van zich af

Geplaatst op 19 januari 2014, om 12:16 uur

ARNHEM – Een 18-jarige jongeman uit Bemmel heeft zich vrijdagavond in Arnhem geweerd tegen een berover. Het slachtoffer is gewond geraakt aan zijn schouder, mogelijk veroorzaakt door een gasalarmwapen.

Het slachtoffer liep vrijdagavond tussen 20.30 en 21.00 uur naar het station Presikhaaf toen hij aan de zijde van de Oude Velperweg bedreigd werd door een onbekende man. De man wilde zijn geld, maar de Bemmelnaar sloeg zijn belager met een sporttas van zich af. De onbekende man ging er zonder buit op de fiets vandoor richting park Presikhaaf. Het slachtoffer heeft zijn reis vervolgd en eenmaal thuis werd de politie gebeld. Hij heeft zich aan zijn verwonding laten behandelen.

Volgens het slachtoffer heeft de man het volgende signalement: ongeveer 20-jaar oud, 1.70 lang, licht getint uiterlijk, zwarte dikke driekwart jas, smal postuur, zwart haar en een getrimd baardje. De dader kwam vanuit de richting IJssellaan en is gevlucht richting het park Presikhaaf.

 De politie onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord? Heeft u een vermoeden wie de dader is? Bel de politie via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.