Man beroofd aan de Dortherdijk in Eefde

Geplaatst op 26 januari 2014, om 13:11 uur

EEFDE – De politie is een onderzoek gestart naar een beroving aan de Dortherdijk in Eefde. Vrijdagavond werd daar een 27-jarige man uit Bathmen beroofd.

Vrijdagavond rond 22.15 uur meldt de man uit Bathmen dat hij beroofd is op de Dortherdijk van onder andere zijn telefoon. Rond 22.00 uur rijdt de 27-jarige in zijn auto over de Dortherdijk. Tussen de Gerrit Slagmanstraat en de Joppelaan stoppen een oude vrachtwagen met oplegger en een de VW Golf (oude model), beide voorzien van witte kentekenplaten. De 27-jarige stopt ook en dan lopen er twee mannen naar zijn auto en beroven hem.

Van de twee mannen is slechts een summier signalement bekend, zij rijden vermoedelijk in bovengenoemde voertuigen, zijn ongeveer 50 jaar, beiden blank en spraken met een Duits accent.

De politie is een onderzoek gestart en vraagt getuigen zich te melden. Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u andere informatie die kan bijdragen aan het onderzoek, neemt u dan contact op via 0900-8844. Anoniem kan dit via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.