Man neergestoken in Zevenaar - GelreNieuws.nl

Man neergestoken in Zevenaar

Geplaatst op 4 januari 2014, om 12:31 uur

ZEVENAAR – De politie is op zoek naar drie verdachten die mogelijk verantwoordelijk zijn voor de verwondingen die een 34-jarige man uit Duiven vrijdagavond heeft opgelopen. Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Hij is buiten levensgevaar.

Het slachtoffer fietste vanaf Duiven naar Zevenaar. Een gedeelte fietste hij langs het spoor over het fietspad van de Engeveldseweg. Daar werd hij lastig gevallen door een drietal getinte mannen waarvan er één in het bezit was van een hond (vermoedelijk een rottweiler). Volgens het slachtoffer was er geen enkele aanleiding. Tijdens deze confrontatie zou het slachtoffer met een onbekend voorwerp zijn gestoken. Dit ontdekte het slachtoffer pas later.

Op het adres in Zevenaar waar het slachtoffer een afspraak had werd pas echt duidelijk dat hij ernstig gewond was en bloed verloor. Meteen werd de politie en de ambulance gewaarschuwd.

Het gaat om getinte mannen van naar schatting tussen de 20 en 23 jaar. Een van hen had een hond bij zich, vermoedelijk een rottweiler. De politie hoopt dat mensen zich melden als ze meer informatie hebben.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com