MAD4Events viert 5-jarig jubileum met Après Ski Party

Geplaatst op 13 februari 2014, om 14:58 uur

BRUMMEN – Evenementenstichting MAD4Events uit Brummen bestaat woensdag precies vijf jaar, en dat wil de stichting natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Op zaterdagavond 22 maart aanstaande wordt er daarom in zaal Concordia in Brummen een Après Ski Party georganiseerd ter gelegenheid van dit jubileum.

Er zijn optredens van zanger Dennis Wiltink en DJ’s Jurjen en Robin zorgen voor de nodige feestmuziek.  “Het jubileumfeest begint om 21.00 uur en zal tot in de late uurtjes doorgaan”, laat een woordvoerder van MAD4Events weten. “Toegangskaarten voor de Après Ski Party zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor 5 euro per stuk. Een deel van dit bedrag zal ten goede komen aan een nader te bepalen goed doel. Heeft u tips? Laat het ons dan per mail weten!” De kaarten zijn vanaf zaterdag 22 februari verkrijgbaar bij Discus Tropica in Brummen, Concordia in Brummen en Primera in Eerbeek. Ook zijn de kaarten te bestellen via www.mad4events.nl.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

MAD4Events werd op 12 februari 2009 opgericht voor MAD4KiKa. Tijdens dit eerste evenement maakten drie dj’s vijf dagen lang radio vanuit een glazen huis op het Marktplein in Brummen. Dit deden ze, net als bij de actie Serious Request van 3FM, zonder te eten. Doormiddel van deze en door luisteraars georganiseerde acties werd een bedrag van ruim 38.000 euro opgehaald voor KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij). In de jaren erop volgden MAD4Sports en MAD4Tess. Ook van deze twee evenementen ging de opbrengst naar een goed doel. Vorig jaar ging MAD4Events een samenwerkingsverband aan met de Ondernemersvereniging Brummen (OVB) en werden de Waterdag (in juli) en “Halloween in Brummen” (in oktober) georganiseerd. “Beide evenementen zullen dit jaar wederom plaatsvinden”, aldus de woordvoerder. Naast het organiseren van eigen evenementen ondersteunt en faciliteert MAD4Events ook bij andere festiviteiten. Een voorbeeld hiervan is Kromhout4KWF, afgelopen jaar op het Brummense Marktplein.