Politie zoekt getuigen van mishandeling

Geplaatst op 25 februari 2014, om 20:01 uur

APELDOORN – De politie is een onderzoek gestart naar een mishandeling op de Linie in Apeldoorn, nabij de Albert Heijn en de Blokker. Deze vond plaats op dinsdag 25 februari rond 12.35 uur.

Het slachtoffer, een 42-jarige vrouw uit Apeldoorn, zat in haar auto (een zwarte Fiat Punto) die geparkeerd stond op de Linie toen ze werd aangesproken door twee mannen. Daarop werd de vrouw mishandeld maar hoe dit in zijn werk ging is de politie niet duidelijk geworden. De vrouw raakte niettemin buiten bewustzijn en werd door omstanders aangetroffen naast haar auto, waarop de politie werd gebeld. De vrouw werd door ambulancepersoneel ter plaatse behandeld en kon daarop haar weg vervolgen

De politie roept getuigen op zich te melden zodat meer duidelijkheid ontstaat over wat zich daar heeft voorgedaan. Het signalement van de twee personen is zeer beperkt. Het zou gaan om twee blanke mannen van ongeveer 30 jaar die accentloos Nederlands spraken. Zij droegen beide een spijkerbroek, een donkere gebreide muts en een donkere jas.Getuigen kunnen zich melden bij de politie op 0900-8844 of –als men anoniem wil blijven- bij Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.