Twee overvallen binnen kwartier in Putten

Geplaatst op 21 februari 2014, om 00:03 uur

PUTTEN – In Putten werden op donderdagavond binnen een kwartier twee overvallen gepleegd. De eerste overval vond rond 19.30 uur plaats op een Chinees restaurant aan de Garderenseweg. Een kwartier later was het raak bij het tankstation aan de Oude Rijksweg.

Een onbekende man met bivakmuts probeerde onder bedreiging van een mes geld te krijgen maar ging er uiteindelijk vandoor zonder buit. Hij vertrok te voet richting het centrum. Het zou gaan om een man van ca. 1.60 met een smal postuur. Hij droeg een zwarte bivakmuts, een zwart sportjack met twee witte verticale strepen op de voorzijde. Rond 19.45 uur kreeg de politie wederom een melding van een gewapende overval. Ditmaal betrof het een benzinestation aan de Oude Rijksweg. Hier werd het personeel ook bedreigd met een mes. Deze overvaller, eveneens ca. 1.60 m lang droeg een grijze bivakmuts, een donkere, gewatteerde jas en donkere sportschoenen. Hij ging er met een geldbedrag vandoor richting het bos achter het benzinestation.

De politie is op zoek naar getuigen van de overval of mensen die iets gezien hebben wat mogelijk met deze overvallen te maken kan hebben. Zij worden dringend verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Er zijn bij de overvallen geen mensen gewond geraakt.